HomeCareerMedewerker Backoffice & Sales

Medewerker Backoffice & Sales

Ben jij een enthousiaste backoffice professional? En wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling?

Voor onze afdeling Backoffice & Sales zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor 32 – 40 uur per week.  

De Backoffice & Sales Medewerker

Wij verkopen lucht. Letterlijk dan. Dat gaat natuurlijk niet zomaar, maar dat doen we als team. Als Medewerker Backoffice & Sales heb je een centrale plek in de organisatie en ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je werkt nauw samen met je collega’s van logistiek, productie en het lab.  Je denkt mee bij het verbeteren van de processen waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Ervaring in een vergelijkbare functie is mooi meegenomen. Heb je dat niet, maar herken je jezelf in de volgende eigenschappen en competenties, dan is het wat ons betreft een match!

  • Je bent verantwoordelijk voor de offerte- en orderverwerking en de facturatie van jouw klantenportefeuille;
  • Je bent het vaste aanspreekpunt en vraagbaak voor onze (inter)nationale klanten, waarbij je proactief met de klant meedenkt;
  • Je bewaakt de afgesproken levertijden en je houdt ook onder druk het overzicht;
  • Je regelt het transport van klantorders, zowel binnen als buiten Europa.

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau of MBO+ met een aantal jaren ervaring in een commerciële en/of administratieve richting;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent klantgericht;
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail zijn jouw sterke punten;
  • Je bent proactief, zelfgemotiveerd en in staat om prioriteiten te stellen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ook het officepakket (Word, Excel, Outlook) kent voor jou geen geheimen.

Wat brengen wij jou?

Een uitdagende functie binnen een innovatief bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je gaat werken in een enthousiast en hecht team waar collegialiteit centraal staat. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn gunstig gelegen aan Businesspark Gooise Poort in Almere en daardoor goed te bereiken met auto en OV.

En wie zijn wij dan?

Holland Aromatics, onderdeel van de Keva Group, is een Nederlands bedrijf dat geuren ontwikkelt voor elk doel en elke toepassing. Van deodorant, zeep en luchtverfrissers tot wasmiddelen, huidproducten en kaarsen. Liefde voor het vak staat aan de basis van ons succes. Holland Aromatics bestaat sinds 1984 en heeft zich ontwikkeld tot een internationale onderneming. In meer dan 60 landen leveren wij geuren op maat.

Ons team bestaat uit gedreven en getalenteerde professionals die zich continu inzetten voor onze klanten en de ontwikkeling van onze geuren.

Enthousiast geworden?

Daar worden wij blij van! Stuur je CV en een korte (maar krachtige) motivatie naar sollicitatie@hollandaromatics.nl

Contact